Usynlig regulering

Er du på jakt etter usynlig tannregulering?  Velkommen!
 

Vi har usynlig tannregulering som raskt gir synlige resultater. Men, det er ikke alltid man kan bruke usynlig tannregulering. Det er nemlig avhengig av hvordan tennene dine er oppstilt. Så kom innom oss for en uforpliktende konsultasjon, så ta vi en titt på tennene dine sammen og ser an behovet ditt.

Etter konsultasjonen, kan du selv velge om du ønsker videre oppfølging. Dette koster kun 1 500 kroner. Vi vil da ta OPG (røntgen av tennene dine), kliniske bilder (bilder av tennenes plassering, slik av vi kan vise deg utviklingen og fremgangen over tid) samt at vi vil utarbeide en behandlingsoversikt og et kostnadsoverslag til deg.
 

Kontakt oss ved å bruke kontaktskjemaet.

Kort om Dentaline

Med Dentiline behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

 

Dentiline retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort.
Våre behandlere er naturligvis Dentiline-sertifisert.

 

Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

 

Som med vanlig tannregulering, varierer behandlingstiden med kompleksiteten av tannbehandlingen. Generelt vil det ta like lang tid å rette tennene med Dentiline som med tradisjonell tannregulering.

 

Generelt er prisen for Dentiline på samme kostnadsnivå som tradisjonell tannregulering, fra ca 20 000 NOK for små behandlinger til 60 000 NOK for kompliserte behandlinger.

 

Første steg blir å utføre en konsultasjon og lage et behandlingsforslag med Dentiline. Her vil du få informasjon om behandlingstid, pris og vist en video av hvordan resultatet vil bli. Denne konsultasjonen er uforpliktende.

 

Kontakt oss for mer informasjon.

Forespørsel om time
arrow&v

Beskjeden din er sendt.