• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Vi har nå i en begrenset periode 50% avslag på vår pakkepris som inkluderer konsultasjon, undersøkelse og to røntgenbilder. Før kostet dette 615 kroner. Nå koster det kun 295 kroner. Men, det stopper ikke der! Inkludert i tilbudet legger vi også til rens av tennene dine, en tjeneste som opprinnelig koster 500 kroner.
Standard pris på alle tjenestene vi vil utføre tilsvarer med andre ord 1.235 kroner. Når du får dette for kun 295 kroner, tilsvarer det en rabatt på hele 75% - med andre ord et tilbud det er vanskelig å takke nei til.

Merk: Tilbudet gjelder kun fra 20 september til 31 november.
Du kan sende oss en mail eller ringe oss for å bestille time og timen kan være når som helst i 2020.

 

Dersom det skulle vise seg at du har problemer med tennene dine som bør repareres, vil vi gi deg et kostnadsoverslag på en fremtidig behandling.

Ved større behandlingsbehov vil videre utredning være nødvendig. Dette vil naturlig nok ikke være inkludert i tilbudet, men noe vi eventuelt må  sette av en ny time for.

Supertilbud til nye kunder!

Stortingsgaten tannlegeklinikk ligger lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo sentrum i Stortingsgata 28. Klinikken har lyse og moderne lokaler med alt av ny teknologi og utstyr. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg. og behandlingsrommene er store, også egnet for rullestolbrukere. Vi er en klinikk som tilbyr alt av forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp. Vi legger vekt på smertefri behandling og våre pasienter får garanti for behandling utført.

Kort om oss

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag-søndag: ved akuttbehov legg igjen beskjed i telefonsvarer eller send oss e-post til gabriel@gabdent.nhn.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 83 81 70

Mail: gabriel@gabdent.nhn.no

Adresse

Stortingsgata 28
0161 Oslo

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Tann - Logo 3 kort.png