Usynlig regulering

Våre behandlere er Dentiline-sertifisert.

 

Med Dentiline behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

 

Dentiline retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort.

 

Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

 

Som med vanlig tannregulering, varierer behandlingstiden med kompleksiteten av tannbehandlingen. Generelt vil det ta like lang tid å rette tennene med Dentiline som med tradisjonell tannregulering.

 

Generelt er prisen for Dentiline på samme kostnadsnivå som tradisjonell tannregulering, fra ca 20 000 NOK for små behandlinger til 60 000 NOK for kompliserte behandlinger.

 

Første steg blir å utføre en konsultasjon og lage et behandlingsforslag med Dentiline. Her vil du få informasjon om behandlingstid, pris og vist en video av hvordan resultatet vil bli. Denne konsultasjonen er uforpliktende.

 

Kontakt oss for mer informasjon.

Forespørsel om time
arrow&v
Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag-søndag: ved akuttbehov legg igjen beskjed i telefonsvarer eller send oss e-post til gabriel@gabdent.nhn.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 83 81 70

Mail: gabriel@gabdent.nhn.no

Adresse

Stortingsgata 28
0161 Oslo

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Tann - Logo 3 kort.png