• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Tilbud - 77.png

Hei! Velkommen til Stortingsgaten Tannlegeklinikk, hvor vi - Kyrre og Gabriel - er tannleger. 
Vi har nå i en kampanje hvor vi i fra 1. september 2021 til 1. januar 2022 tilbyr 50% avslag på konsultasjon, undersøkelse og to røntgenbilder. Før kostet dette 615 kroner. Nå koster det kun 295 kroner.

Men, det stopper ikke der!

Inkludert i tilbudet legger vi også til rens av tennene dine, en tjeneste som opprinnelig koster 500 kroner.
Ordinær pris på alle disse tjenestene blir 1 295 kroner. Når du får dette for kun 295 kroner, tilsvarer det en rabatt på hele 77%,  et tilbud det er vanskelig å takke nei til.
 

Dersom det skulle vise seg at du har problemer med tennene dine som bør repareres, vil dette naturlig nok ikke være inkludert i prisen på 295,-
Vi vil da gi deg nødvendig informasjon om videre behandling og kostnader. Så kan du selv bestemme om du ønsker at dette skal behandles av oss, eller ikke. Det må da eventuelt settes opp en ny separat time for å behandling.

Tannlege kampanje til nye pasienter

Kort om oss

Stortingsgaten tannlegeklinikk ligger lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo sentrum i Stortingsgata 28. Klinikken har lyse og moderne lokaler med alt av ny teknologi og utstyr. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg. og behandlingsrommene er store, også egnet for rullestolbrukere. Vi er en klinikk som tilbyr alt av forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp. Vi legger vekt på smertefri behandling og våre pasienter får garanti for behandling utført.