• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Tilbud - 77.png

Vi har nå i en kampanje hvor vi i en begrenset periode har 50% avslag på konsultasjon, undersøkelse og to røntgenbilder. Før kostet dette 615 kroner. Nå koster det kun 295 kroner.
Men, det stopper ikke der! Inkludert i tilbudet legger vi også til rens av tennene dine, en tjeneste som opprinnelig koster 500 kroner.
Ordinær pris på alle tjenestene vi vil utføre tilsvarer med andre ord 1.295 kroner. Når du får dette for kun 295 kroner, tilsvarer det en rabatt på hele 77%. Dette er med andre ord et tilbud det er vanskelig å takke nei til.
 

Tilbudet gjelder kun for konsultasjon. Dersom det viser seg at det er behov for videre behandling etter selve konsultasjonen, vil dette naturlig nok ikke være inkludert i tilbudet.

Dersom det skulle vise seg at du har problemer med tennene dine som bør repareres, vil vi gi deg informasjon om videre behandling og kostnader. Du kan deretter bestemme deg om du ønsker at det skal settes av en separat time til dette.

Kampanje med supertilbud til nye pasienter!

Kort om oss

Stortingsgaten tannlegeklinikk ligger lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo sentrum i Stortingsgata 28. Klinikken har lyse og moderne lokaler med alt av ny teknologi og utstyr. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg. og behandlingsrommene er store, også egnet for rullestolbrukere. Vi er en klinikk som tilbyr alt av forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp. Vi legger vekt på smertefri behandling og våre pasienter får garanti for behandling utført.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag - søndag: ved akuttbehov legg igjen beskjed i telefonsvarer eller send oss e-post til gabriel@gabdent.nhn.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 83 81 70

Mail: gabriel@gabdent.nhn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Adresse

Stortingsgata 28
0161 Oslo

Tann - Logo 3 kort.png