• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Tannlege kampanje Oslo - Tilbud på tannsjekk.png

Hei, og velkommen til Stortingsgaten Tannlegeklinikk, hvor Kyrre og Gabriel er tannleger. 

Vi har nå i samarbeid med Burmeister Media lansert en kampanje hvor vi i fra 1. april 2022 til 1. august 2022 tilbyr konsultasjon, undersøkelse og to røntgenbilder, for kun 495 kroner

Inkludert i tilbudet legger vi også til rens av tennene dine, en tjeneste som opprinnelig koster 500 kroner.
Ordinær pris på alle disse tjenestene tilsvarer 1 295 kroner. Når du får dette for kun 495 kroner, tilsvarer det en rabatt på hele 62%, et tilbud det kan være smart å takke ja til.

 

Klikk "Bestill time" og velg "Burmeister Media" i den nederste boksen som heter "Hvordan fant du oss?" for å automatisk aktivere tilbudet.

Tannlege kampanje til nye pasienter

Dersom det skulle vise seg at du har problemer med tennene dine som bør repareres, vil dette naturlig nok ikke være inkludert i prisen på 495,-
Vi vil da gi deg nødvendig informasjon om videre behandling og kostnader. Så kan du selv bestemme om du ønsker at dette skal behandles av oss, eller ikke. Det må da eventuelt settes opp en ny separat time for å behandling.

Gabriel og pasient.jpeg

Kort om oss

Stortingsgaten tannlegeklinikk ligger lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo sentrum i Stortingsgata 28. Klinikken har lyse og moderne lokaler med alt av ny teknologi og utstyr. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg. og behandlingsrommene er store, også egnet for rullestolbrukere. Vi er en klinikk som tilbyr alt av forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp. Vi legger vekt på smertefri behandling og våre pasienter får garanti for behandling utført.