SPAR 10.000 KRONER PÅ TANNIMPLANTANT FRA STRAUMANN

Tanninmplantat pris

Det skal ikke være nødvendig å dra utenlands for å få en konkurransedyktig og god pris på tannimplantat. Nå får du et unikt tilbud hos Stortingsgaten Tannlegeklinikk AS, hvor vi tilbyr et avslag på hele 29 % på en fullstendig behandling.

Den ordinære prisen for å erstatte en enkel tann koster normalt sett 35 000 kroner. Vi tilbyr nå hele behandlingen for kun kr. 25 000,-

Straumann Norge

Vi anvender kun det beste implantatet i verden, nemlig Straumann. Du trenger ikke ta vårt ord på det. Bare gå inn på Google og søk etter verdens beste tannimplantat, og du vil få den informasjonen du trenger.

Straumann Norge. Beste tannimplantat.JPG

Vi bruker kun det beste tannimplantet og regner med at du ikke ønsker å inngå et kompromiss med noe som skal holde så lenge som mulig å gå igjennom utallige tygg og syreangrep.
Hos oss får du originale deler og trygge rammer. Vi har bred, upåklagelig nøyaktighet, god oppfølging og vi snakker norsk (i motsetning til klinikker i utlandet).
 

Hvis du ønsker å utforske litt mer om Straumann, kan du ta en titt på den korte videoen de har laget.

Dette må du vite før du eventuelt bestiller time

Unntakene for å benytte seg av dette tilbudet:


- Kasus der det mangler bein, særlig i den estetiske sonen (front tenner).

- Når det mangler bein og det må utføres andre kirurgiske prosedyrer, beintransplantasjon for å oppnå optimalt resultat.

- Når pasienten har krav på refusjon fra HELFO, da er reglene annerledes og  dermed kostnadene mest sannsynlig lavere.

- Dersom du har sykdommer eller faktorer som kontraindiserer slik behandling.

Ytterligere viktig informasjon

Alle detaljer rundt behandlingsalternativer, behandlingsplanlegging, nøyaktig kostandsoverslag blir diskutert ved første undersøkelse.

De som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må gjennom en undersøkelse hvor en får et tilbud på 75 % avslag det vil si kr. 535,- av opprinnelig pris 2140,-

Inneholder: Konsultasjon, undersøkelse, stort røntgenbilde (OPG), to intraorale bilder, kliniske bilder, studiemodeller og hygienetillegg.

I de fleste tilfeller vil det vare behov for 3D scaning eller 3D røntgenbildet av kjeven/beinet der tannen mangler. Denne kostnaden kommer i tillegg og er avhengig av av om du ha eller ikke krav på refusjon fra Helfo. Du vil få informasjon ved frøste undersøkelse.

NB: Pris på midlertidige løsninger kommer i tillegg. Dette for de, alternativene fro midlertidige løsninger er mange og individuelt i hver kasus/situasjon og  avhengig av både behandlingstid og kravet til estetikk og biologi.

Tannimplantant.jpg
Sette inn ny tann.jpg