STORTINGSGATEN TANNLEGEKLINIKK

Kort om oss

Vi er en tannklinikk beliggende lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo, nærmere bestemt i Stortingsgata 28. Dette er den høye bygningen som ligger rett ved trikkestoppet, og vi er dermed veldig enkelt å komme til med offentlig transport. Alle tog, alle t-baner, flere trikker og også busser stopper rett ved. Vår klinikk har lyse og moderne lokaler, og er utstyrt med alt av den nyeste teknologi. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg., og behandlingsrommene er store og også tilpasset rullestolbrukere.

Våre behadlere har flere språksferdigheter og kan behandle pasienter om ønskelig på eget språk: Spansk, Engelsk, Finsk, Polsk, Italiensk, Fransk.

Våre verdier

Vi er en klinikk som tilbyr alt av forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp.
Vi legger vekt på en smertefri behandling.

Vi mener at en god tannhelse er viktig for et godt liv, og våre pasienter er vår første prioritet. Vi satser på topp kvalitet i alt det vi gjør og leverer til våre pasienter. Du får også en tannlege som du kan stole på og som bryr seg om deg som både pasient og menneske. Vi deltar på flere faglige kurs hvert år. Dette for å sikre at hele personalet er faglig oppdaterte til enhver tid. Tannlegene er medlemmer av Den Norske Tannlegeforening. Vi samarbeider med de beste spesialistene i byen i tilfeller der det er nødvendig med videre henvisning.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag-søndag: ved akuttbehov legg igjen beskjed i telefonsvarer eller send oss e-post til gabriel@gabdent.nhn.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 83 81 70

Mail: gabriel@gabdent.nhn.no

Adresse

Stortingsgata 28
0161 Oslo

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Tann - Logo 3 kort.png