Search
  • Gabriel

- Jeg tar videreutdannelse ved Univerdad de Complutence i Madrid.


Jeg har alltid interessert meg for implantologi og protetikk, og det er et veldig viktig emne å ha kunnskap om for å kunne hjelpe mine pasienter best mulig. Av den grunn har jeg valgt å studere blant verdens beste spesialister og med den høyeste teknologien som finnes i Madrid.

Videreutdannelse er ikke noe jeg trenger som tannlege, men det er noe jeg søker etter for å holde meg interessert og oppdatert om det siste innenfor tannhelse. Dette vil naturligvis gå ut over min tid i klinikken, men vil på en annen side sørge for at mine klienter alltid har en ekspert på den andre siden av stolen.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag - søndag: ved akuttbehov legg igjen beskjed i telefonsvarer eller send oss e-post til gabriel@gabdent.nhn.no

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 83 81 70

Mail: gabriel@gabdent.nhn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Adresse

Stortingsgata 28
0161 Oslo

Tann - Logo 3 kort.png