Om oss

Velkommen til Stortingsgaten Tannlegeklinikk!

Vi er en tannklinikk beliggende lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo, nærmere bestemt i Stortingsgata 28. Dette er den høye bygningen som ligger rett ved trikkestoppet, og vi er dermed veldig enkelt å komme til med offentlig transport. Alle tog, alle t-baner, flere trikker og også busser stopper rett ved. Vår klinikk har lyse og moderne lokaler, og er utstyrt med alt av den nyeste teknologi. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg., og behandlingsrommene er store og også tilpasset rullestolbrukere.

Våre ansatte

Gabriel Lorenzo Morales

Tannlege Gabriel Lorenzo Morales er utdannet allmennpraktiserende tannlege fra Det Odontologiske Fakultet i Bergen. Han har jobbet som tannlege i privat praksis i Oslo, hvor han også jobber som daglig leder. I tillegg har han også erfaring som tannlege ved offentlig tannklinikk i Stavanger og i privat praksis fra Skudeneshavn. Han er medlem i Den Norske Tannlegeforeningen (MNTF), 

Tilleggskompetanse: Godkjent implantatprotetisk behandler.

International Team for Implantology (ITI) medlem, European Association for Osseointegration (EAO) medlem. Har er veldig opptatt av å holde seg faglig oppdatert og å videre utvikle seg. Gabriel er også utdannet sykepleier fra Høgskolen i Oslo og har lang erfaring i behandling av mennesker. Han er svært opptatt av pasientenes helse og velvære.

Heli Seeberg

Tannhelsesekretær Heli Seeberg er utdannet autorisert tannhelsesekretær ved Åsane Videregående skole i Bergen. Hun har lang erfaring i sitt yrke og innen pasient/kundebehandling. Heli er dyktig og nøyaktig i sin jobb. I tillegg er hun alltid blid og omsorgsfull.

Kyrre Grøstad

Tannlege Kyrre Grøstad er utdannet allmennpraktiserende tannlege fra Det Odontologiske Fakultet i Krakow ved Jagiellonian University (Polen). Kyrre er en beroligende og omsorgsfull tannlege. Han har erfaring som tannlege fra privat praksis både i Oslo og Vestfold. Han er medlem i Den Norske Tannlegeforeningen (MNTF) og har norsk autorisasjon.

Vi er en klinikk som tilbyr alt av forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp. Vi legger vekt på smertefri behandling og våre pasienter får garanti for utført behandling.

Våre verdier

Vi mener at en god tannhelse er viktig for et godt liv, og våre pasienter er vår første prioritet. Vi satser på topp kvalitet i alt det vi gjør og leverer til våre pasienter. Du får også en tannlege som du kan stole på og som bryr seg om deg som både pasient og menneske. Vi deltar på flere faglige kurs hvert år. Dette for å sikre at hele personalet er faglig oppdaterte til enhver tid. Tannlegene er medlemer av Den Norske Tannlegeforening. Vi samarbeider med de beste spesialistene i byen i tilfeller der det er nødvendig med videre henvisning.

Vi tilbyr også akuttbehandling i helgene. Avtales ved å sende oss e-post til gabriel@plakk.no eller ring oss på 22 83 81 70 / 468 91 818.

Bestill time

Dette gjelder kun timeforespørsel, avbestilling kun per telefon.