Kirurgi

Tanntrekking

Tenner kan fjernes enten ved hjelp av trekking, eller ved kirurgi. Stortingsgaten Tannlegeklinikk AS tilbyr både trekking av tenner og tannkirurgi.

Alle kasus vurderes individuelt. Etter en nøye klinisk og røntgenologisk undersøkelse vil pasienten få et forslag på behandling. Tenner fjernes når de ikke kan reddes eller i de tilfellene der de vil føre til mer sykdom.

Fjerning av visdomstenner

Visdomstenner fjernes i de tilfeller det er nødvendig. Ofte har ikke pasienten plass i kjeven og tannen kommer delvis ut. Dette fører som regel til betennelse og ubehag. Pasienten får på forhånd skriftlig og muntlig informasjon om inngrepet, mulige komplikasjoner og kostnadsoverslag.

Tannkjøttoperasjoner

Pasienter som lider av tannkjøttsykdom slik som periodonditt, har noen ganger behov for kirurgisk behandling. De mest kjente kirurgiske inngrep heter lappoperasjon og gingivektomi. Formålet med et slikt kirurgisk inngrep er å gjøre det enklere for pasienten å opprettholde en optimal tannhygiene, og på den måten redusere eller stanse videre utvikling av sykdommen.

Kontakt Stortingsgaten Tannlegeklinikk AS for bestilling av tanntrekking eller tannkirurgi.

Bestill time

Dette gjelder kun timeforespørsel, avbestilling kun per telefon.